Nađa Petrović

[ Studijski program: Primenjena ekonomija i finansije ]

Predsednik Studentskog parlamenta i koordinator tima za sprovođenje humanitarnih akcija. Na osnovu dosadašnjih uspeha u timu, istakla se kao lider i pokazala izvanredne rezultate iz oblasti preduzetništva, poslovne ekonomije, spoljno – trgovinskog poslovanja i ostalih ekonomskih sfera. Dugi niz godina svira gitaru i nosilac je brojnih nagrada.

Nikola Opačić

[ Studijski program: Primenjene informacione tehnologije ]

Nikola ima dugogodišnje bogato iskustvo u učestvovanju u raznim takmičenjima, osvojio je brojne nagrade i spreman je za nove izazove.

Mladi preduzetnik i inovator. Interesovanje za programiranje, dizajn i fotografiju ima još od osnovne škole i od tada vredno radi i svakodnevno unapređuje svoje veštine. Osnivač je startup-a Digital G, sa kojim je osvajao vredne nagrade i stekao mnogobrojne veštine.

Nebojša Knezević

[ Studijski program: Primenjena ekonomija i finansije ]

Dugo godina je igrao vaterpolo. Kordinator i član „Case Study“ i debatnog tima na MEF fakultetu. Polaznik mnogobrojnih obuka i kurseva. Smatra da mladi ljudi treba da budu motivisani da stiču znanja iz raznih sfera i da je svestranost glavna odlika uspešnog čoveka. Nastoji da svakog dana bude bolji u svemu što radi.

Vanja Stanić

[ Studijski program: Operativni primenjeni menadžment ]

Član je Studentskog parlamenta i dok je pohađala gimnaziju bila je predsednik đačkog parlamenta tokom poslednje dve godine.  Dugi niz godina trenirala je u Odbojkaškom klubu ֦Dinamo” iz Pančeva, gde je sa ekipom osvajala veliki broj odličja. Tokom svog dosadašnjeg školovanja na MEF fakultetu prisustvovala je svim konferencijama i treninzima koje su se održale. Tečno govori engleski jezik, a pored toga usavršava svoje znanje iz još nekoliko jezika. U slobodno vreme voli da čita i druži se.

Isidora Madžarević

[ Studijski program: Operativni primenjeni menadžment ]

Tokom srednje škole bila je organizator debatnog takmičenja za srednjoškolce kao i drugih aktivnosti. Aktivno se bavila odbojkom u klubu ,,Proleter” iz Loznice sa kojim je osvajala mnoge nagrade. Volonter je u Centru za mlade u Loznici. Pod pokroviteljstvom Ministarstva za omladinu i sport, pohađala je mnoga predavanja i obuke. Kapiten je ženskog odbojkaškog tima MEF fakulteta.

Marija Mladenović

[ Studijski program: Operativni primenjeni menadžment ]

Zapažene rezultate postigla je na različitim projektima i radionicama u okviru MEF fakulteta. Na svom ličnom i profesionalnom usavršavanju radi konstantno i strastveno. Sa svojim timom kreirala je uspešnu strategiju za naplatu starih potraživanja i osmislila promotivne akcije za porast prodaje prehrambenih proizvoda. Oblast menadžmenta i marketinga su joj uža opredeljenja.

Bojan Japundžić

[ Studijski program: Operativni primenjeni menadžment ]

Trenutno se oprobava u vodama Start-up preduzetništva. Završio je akreditovane kurseve: Grafičkog dizajna, Copywritinga, Preduzetništva, Pisanja biznis plana i obrade podataka, tečno govori engleski jezik. Svake godine volontira u humanitarne svrhe. Ljubitelj životinja. Društven i komunikativan. Hedonista.

Marko Janković

[ Studijski program: Operativni primenjeni menadžment ]

Stipendista Fakulteta. Strastveno ulaže svoje znanje i veštine u rešavanje problema sa kojima se susreće u organizaciji. Sportski duh stekao je baveći se sportom dugi niz godina, a danas taj duh prenosi na svoj tim na različitim takmičenjima motivišući i preuzimajući inicijativu u timu. Stekao je dosta iskustva na velikim međunarodnim takmičenjima koja mu daju potporu za domaća. Radi u turističkoj agenciji kao vodič gde stiče organizacione sposobnosti sa velikim grupama, dok slobodno vreme koristi za sport i boravak u prirodi.

Vuk Ilić

[ Studijski program: Operativni primenjeni menadžment ]

Kao predsednik parlamenta organizovao brojne humanitarne akcije.Trenutno je na poziciji Team lidera u AIESEC organizaciji. Dugo godina se bavio sportom. Vodi se prostom parolom: Razmišljaj drugačije. Korporativni odnosi sa kompanijama i rad na projektima u Aiesec organizaciji su oblasti kojima se bavi.

DOSADAŠNJA DOSTIGNUĆA ČLANOVA CASE STUDY TIMA

I-COM Data science Hackathon
Top sedam najboljih studentskih ekipa u oblasti Data science-marketing, Španija – Malaga, maj 2019.
38th International Case Study competition on organizational science development
Četvrto mesto, Slovenija – Portorož, maj 2019.
FTN Challenge
Takmičenje u reševanju studije slučaja Apple kompanije, Novi Sad, oktobar 2018.
RANEPA SUMMER CAMPUS 2018
Letnji kampus koncipiran kao skup studija slučaja iz oblasti marketinga, brendiranja i PR- a
Case study Challenge
Prvo mesto na takmičenju u organizaciji Privredne komore Srbije i Privrednog foruma mladih pod potkroviteljstvom USAID organizacije, maj 2018.
Case study Challenge
II mesto na takmičenju „Put mladog preduzetnika“ pod potkroviteljstvom Ministarstva omladine i sporta, oktobar - 2018
FONKLAME
Takmičenje u rešavanju marketinških ideja za komercijalizaciju projekta Woah, Coca - cola korporacije, 2018.
START-UP BATTLE
Top 8 na Balkanu, Bosna I Hercegovina – Sarajevo, novembar 2018.
GENERATOR
Top 5 na takmičenju u organizaciji Societe Generale banka, 2018. Top 10 na takmičenju u organizaciji Societe Generale banka, 2017.
PREDUZETNIK U SREDNJOJ
Prvo mesto na takmičenju 2017.
SMART CITY CHALLENGE
Prvo mesto na takmičenju, 2017.
NAJBOLJA START-UP IDEJA U REPUBLICI SRBIJI
Drugo mesto u kategoriji srednjih škola i fakulteta, 2017.
Global school of Enterpreneurship
Drugo mesto u kategoriji srednjih škola i fakulteta, 2018.
Youth for Innovation
„Млади за иновације“ (Youth for Innovation) је студентски програм „Европске награде младих“ (European Youth Award) из Граца у Аустрији који подржава младе у развијању дигиталних теxнологија са позитивним утицајем на друштво.